Mina däck slets onormalt

Mina däck slets onormalt

Tjenare mors på er alla som har kommit in på min blogg. Det här inlägget kommer att handla om en däckverkstad eftersom det är flera personer som har sagt att de letar efter en däckverkstad i Lerum med omnejd. På grund av detta bestämde jag mig för att skriva ett inlägg om Alingsås Däckservice för det här företaget finns till för alla som behöver en däckverkstad i Lerum med omnejd.  

Jag har själv vänt mig till denna däckverkstad för några veckor sedan. Orsaken till det var att jag hade fått onormala förslitningar på däcken och det var tvunget till att undersöka varför. Jag är ingen expert på området, men dels behövde däcken balanseras och dels hade jag kört på fel ringtryck. Däcken behövde inte bytas men de kommer inte hålla längre än denna säsong vilket förstås är tråkigt då däcken bara är ett år gamla. Det är så viktigt att man har bra däck på bilen, och att man snabbt ser till att ta reda på vad det kan vara för fel om man upptäcker slitage som är onormalt. Som tur är så har denna däckverkstad bra däck som de säljer och jag kommer köpa nya däck av dem. Ni som sagt att ni söker efter en däckverkstad i Lerum med omnejd kommer tycka bra om just denna däckverkstad, det är jag helt övertygad om. Som en fin service till sina kunder erbjuder de även förvaring av däck i deras däckhotell. Nu är det snart dags att skifta tillbaka till sommardäck och då kan det vara bekvämt att få vinterdäcken förvarade där så man slipper släpa med dem hem. 


Kommentarer är stängda.